Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • Eén oplossing, vele mogelijkheden

  Gemakkelijk boekhouden, efficiënt factureren, automatisch aanmanen, uitgebreide voorraad- en artikeladministratie, betrouwbaar besteladvies, een koppeling tussen uw webshop en boekhouding, met onze software heeft u de juiste tool in handen!
 • Een overzichtelijke boekhouding zonder moeite

  Boek gemakkelijk inkopen- en verkopen, importeer bankafschriften, verstuur betaalopdrachten, stel eenvoudig de BTW-aangifte samen en krijg inzicht in de stand van zaken met het overzichtelijke dashboard. Oók voor ondernemers zonder uitgebreide boekhoudkennis!
 • Handig!

  Een administratie aanmaken was nog nooit zo makkelijk. Onze software kent namelijk een scala aan grootboek- rekeningschema's. Selecteer eenvoudig het schema voor uw branche en het boekhoudpakket doet de rest!
 • Bespaar tijd!

  Eén allround oplossing voor uw administratie betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!

eenvoudig boekhouden

de gemakkelijkste software voor detailhandelaren!

Goed inzicht in de behoefte, wensen en verwachtingen van uw klanten, dat heeft u als detailhandelaar nodig om succesvol te zijn. Met onze software krijgt u dat inzicht. Bovendien bieden onze oplossingen u alle tools die nodig zijn om scherp in te kopen en alert te zijn op het tijdig betaald krijgen van uw facturen. Met onze software kunt u gemakkelijk boekhouden en voert u efficiënt uw administratie. Uw in- en verkoopprocessen zijn op elkaar afgestemd. U kunt elk moment van de dag de financiële stand van zaken zien en op basis hiervan uw bedrijf succesvol sturen. Of u nu vanuit een fysieke winkel of online verkoopt, Davilex biedt een gemakkelijke en betaalbare oplossing. Ook handig: u kunt uw webshop gemakkelijk koppelen aan onze software en uw webverkopen direct importeren in de boekhouding! 

Online of offline

Boekhouden in de cloud?

Kiest u voor het gemak van boekhouden in de cloud of installeert u de boekhoudsoftware liever lokaal op uw computer?

Davilex Online Boekhouden in de cloud Davilex Software Software wordt lokaal geïnstalleerd

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur op telefoonnummer 030-6391 555, optie 1 of stuur een bericht via ons contactformulier.

MAC-gebruiker? Kies Davilex Online.

Logistiek

Voorraadbeheer en/of orderbeheer?

Met onze software kunt u het verkoopordertraject goed beheren en uw voorraden nauwkeurig bijhouden. Kies onderstaand de oplossing(en) waar u naar op zoek bent.

Davilex Voorraad Beheer uw voorraden effectief Davilex Order De juiste tool voor overzichtelijke orderadministratie

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur op telefoonnummer 030-6391 555, optie 1 of stuur een bericht via ons contactformulier.