• Ondersteuning nodig? Bekijk de mogelijkheden!

  Ondersteuning nodig? Bekijk de mogelijkheden!

  Trainingen, on-site bezoeken, lay-out service, Davilex biedt het allemaal!

Davilex helpt!

Het maakt niet uit of u een nieuwe Davilex gebruiker bent of al langere tijd gebruik maakt van de software. Davilex kan u op veel manieren ondersteuning bieden bij het werken in het programma.

U kunt bijvoorbeeld de Online kennisboom op het gebruikersportaal raadplegen, een instructievideo bekijken op ons Youtube en/of Vimeo kanaal, uw vragen in de Help van het programma zoeken of uw vragen stellen aan onze helpdesk. Soms is echter net even een stukje meer nodig. Dat stukje extra uitleg, waardoor u beter begrijpt wat er gebeurt en hoe u moet boeken. Dat ene stukje uitleg, dat specifiek over uw organisatie of administratie gaat en waar u maar niet de hand op kunt leggen.

Het kan dan raadzaam of zelfs noodzakelijk zijn om een training te volgen of eens persoonlijk met een Davilex medewerker om de tafel te zitten en al uw vragen voor te kunnen leggen. 

Persoonlijk consult

Naast de klassikale trainingen die u kunt volgen op het kantoor van Visma in Amsterdam, biedt Davilex ook 4 andere mogelijkheden voor een persoonlijk consult. Dit heeft als voordeel dat u één op één contact heeft met de Davilex medewerker, het consult speciaal op (een onderdeel binnen) uw administratie en organisatie afgestemd kan worden en vraagstukken sneller en eenvoudiger inzichtelijk kunnen worden gemaakt en beantwoord kunnen worden. Onderstaand lichten wij deze vormen van consult graag aan u toe en geven wij per consult vorm aan welke extra kosten deze met zich meenemen. 

 • Lay-out consult
 • TeamViewer Consult
 • In-Site Consult
 • On-site Consult
 • Lay-out consult
 • TeamViewer Consult
 • In-Site Consult
 • On-site Consult
 • Lay-out consult

  Het maken of aanpassen van Lay-out sjablonen valt niet onder de standaard ondersteuning van Davilex. Ook niet wanneer u een Support- en Onderhoudsovereenkomst heeft. Wel is het mogelijk om één of meerdere Lay-out sjablonen op maat te laten maken door het Davilex Service Center, of om uw sjablonen aan te laten passen. Bijvoorbeeld om een logo te laten plaatsen.

  Een dergelijk consult kost € 95,- per uur (excl. BTW) en wordt per half uur aan u doorberekend. Voorafgaand aan de aanpassingen zullen de kosten met u besproken worden. Op dat moment bent u er vrij in om wel of niet gebruik te maken van deze service.

 • TeamViewer Consult

  Bij deze vorm consult heeft u telefonisch contact met de Davilex medewerker. De medewerker neemt uw computer met behulp van het programma TeamViewer van uw over, zodat hij/zij precies kan zien, wat u ook ziet. Hierdoor kunt u eenvoudig aantonen waarover uw vraagstukken gaan en tezamen met ons naar passende oplossingen of antwoorden werken.

  Een TeamViewer consult kost € 95,- per uur (excl. BTW) en worden per half uur aan u doorberekend. Voorafgaand aan de afspraak wordt gevraagd waarover het consult zal gaan en wordt een schatting gemaakt van de kosten. Door onvoorziene omstandigheden kan het gesprek kortere of langere tijd in beslag nemen, waardoor de kosten hoger of lager kunnen uitvallen.


 • In-Site Consult

  Davilex biedt ook de mogelijkheid om langs te komen op het kantoor van Visma in Amsterdam. Tijdens de afspraak zal een Davilex medewerker voor u ter beschikking staan en één op één met u zoeken naar passende oplossingen en antwoorden op uw vragen en kunt u bijvoorbeeld uw administratie, rapportages of andere relevante gegevens voorleggen aan de medewerker. U dient deze gegevens zelf mee te nemen tijdens de afspraak.

  Een In-site consult kost € 95,- per uur (excl. BTW) en wordt per half uur aan u doorberekend. Voorafgaand aan de afspraak wordt gevraagd waarover het consult zal gaan en wordt een schatting gemaakt van de kosten. Door onvoorziene omstandigheden kan het gesprek kortere of langere tijd in beslag nemen, waardoor de kosten hoger of lager kunnen uitvallen.


 • On-site Consult

  Als laatste vorm van consult kunt u kiezen voor een On-Site consult, waarbij er een Davilex medewerker bij u op locatie komt om met u naar uw administratie, de inrichting of uw vraagstukken te kijken.. 

  Deze vorm van consult kunt u alleen per dagdeel van 3 uur afnemen en kost € 359,-* (excl. BTW) en wordt per éénmalige automatische incasso aan u doorberekend. Hierdoor dient u voorafgaand aan de afspraak een ondertekende incassomachtiging bij ons af te geven.

   

  * Indien u niet beschikt over een geldige Support en Onderhoudsovereenkomst, bedragen de kosten € 399,- (excl. BTW)

Consultant inschakelen?

Bel 030-6391 555 of vul het contactformulier in

* Verplicht veld

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090