Features

Kijk eens! En dit is niet eens alles

 • IJzersterk gereedschap

  Davilex Software: een ijzersterk gereedschap voor ondernemers in de bouw! Houd gemakkelijk uw administratie bij en krijg grip op uw bedrijfsprocessen!
 • Krijg inzicht in de kosten van projecten

  Met de handige functie Kostenplaatsen houdt u heel gemakkelijk de kosten per project bij. Zo behoudt u het overzicht en komt u nooit voor verrassingen te staan.
 • Handig!

  Een administratie aanmaken was nog nooit zo makkelijk. Onze software kent namelijk een scala aan grootboek- rekeningschema's. Selecteer eenvoudig het schema voor de bouw en het boekhoudpakket doet de rest!
 • Bespaar tijd!

  Eén allround oplossing voor uw administratie betekent meer efficiency en meer overzicht. Bijkomend voordeel: gegevens hoeven maar één keer ingevoerd te worden. Pure tijdwinst dus!
Maxim Gazendam, Eigenaar Puremaxim
Het pakket van Davilex biedt alles (eigenlijk meer dan) wat ik nodig heb en is goed te begrijpen voor een leek op het gebied van boekhouding!
Testimonials

eenvoudig boekhouden

de gemakkelijkste software voor ondernemers in de bouw!

Speciaal voor ondernemers in de bouw hebben we een ijzersterk gereedschap: Davilex Software. Het complete allround boekhoudpakket waarmee u gemakkelijk en snel uw boekhouding bijhoudt, in- en verkooporders invoert, facturen aanmaakt en uw BTW-aangifte samenstelt. Door handig gebruik te maken van kostenplaatsen heeft u goed financieel inzicht in uw projecten en houdt u eenvoudig grip op de kosten.  Het gemak van Davilex? Kies zelf welke onderdelen u nodig heeft en stel een administratiepakket samen dat precies past bij uw onderneming! Alle onderdelen sluiten perfect op elkaar aan en dat heeft als voordeel dat u gegevens maar één keer hoeft in te voeren. Zo heeft u een overzichtelijke administratie in minder tijd!

Online of offline

Boekhouden in de cloud?

Kiest u voor het gemak van boekhouden in de cloud of installeert u de boekhoudsoftware liever lokaal op uw computer?

Davilex Online Boekhouden in de cloud Davilex Software Software wordt lokaal geïnstalleerd

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur op telefoonnummer 030-6391 555, optie 1 of stuur een bericht via ons contactformulier.

MAC-gebruiker? Kies Davilex Online.

Logistiek

Voorraadbeheer en/of orderbeheer?

Met onze software kunt u het verkoopordertraject goed beheren en uw voorraden nauwkeurig bijhouden. Kies onderstaand de oplossing(en) waar u naar op zoek bent.

Davilex Voorraad Beheer uw voorraden effectief Davilex Order De juiste tool voor overzichtelijke orderadministratie

Hulp nodig?

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan op werkdagen tussen 08.45 en 17.00 uur op telefoonnummer 030-6391 555, optie 1 of stuur een bericht via ons contactformulier.