• Werk tot 60% sneller met de directe bankkoppeling!

    Werk tot 60% sneller met de directe bankkoppeling!

Meer gemak en efficiëntie? Activeer nu de directe bankkoppeling!

Directe bankkoppeling

Handmatig inboeken van banktransacties kost u nodeloos veel tijd. Start met efficiënter werken en activeer nu de directe bankkoppeling. Banktransacties worden dan dagelijks automatisch opgehaald bij de bank en als boekingsvoorstel in de administratie van uw cliënt gezet. U hoeft alleen nog maar te controleren en te accorderen.   

Sterk verbeterde herkenning

Vanaf versie 9.11 is een herkenningsgraad tot 80% makkelijk haalbaar. Dit komt doordat transacties nu worden herkend aan het factuurnummer in de omschrijving. Daarnaast kan herkenningstekst specifieker gemaakt worden door 2 criteria op te geven. Zo worden meer transacties automatisch herkend. 

Bespaar tot 60% tijd

Is de bankkoppeling geactiveerd, dan staan de transacties bij het openen van de administratie als boekingsvoorstel voor u klaar. Dit betekent dat u de transacties niet meer handmatig hoeft te downloaden en importeren. Dat gecombineerd met de verbeterde herkenning bespaart u zo maar tot 60% van uw tijd

Géén aansluitkosten

Voor de directe bankkoppeling betaalt u slechts € 1,- per rekening p/m. Door de tijdbesparing die het oplevert, heeft u dat snel terugverdiend! Daarnaast wordt eenmalig € 12,50 aansluitkosten berekend. Wordt de bankkoppeling vóór 1 juni a.s. geactiveerd, dan sluiten wij u geheel gratis aan! Dus profiteer direct, activeer de bankkoppeling en start met tijd besparen! 

Zien hoe het werkt? Bekijk de tutorial!

Directe bankkoppeling activeren

De bankkoppeling kan in een paar minuten door de rekeninghouder aangevraagd worden. In het stappenplan 'Activeren bankkoppeling' leggen we het stap-voor-stap uit. In het stappenplan vindt u ook een voorbeeldbrief waarmee u uw cliënt kunt vragen de directe bankkoppeling te activeren.  

Mogelijkheden per bank

Bank
Afschriften ontvangen
Betalingen versturen
Incasso's versturen
        
ABN AMRO Bank
v x
x
ING Bank
v v
v
Rabobank
v v v
Triodos Bank
v x
x
bunq
v v
x

Directe bankkoppeling ABN AMRO aanvragen

Directe bankkoppeling ING aanvragen

Directe bankkoppeling Rabobank aanvragen

Directe bankkoppeling Triodos Bank aanvragen

Directe bankkoppeling bunq aanvragen

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090