Slimme oplossingen voor accountants

Veelzijdige oplossingen

Davilex is onderdeel van de Visma Group. Dat biedt vele voordelen.  Want Visma Software heeft speciaal voor accountants- & administratiekantoren slimme cloudsoftware voor financiële administratie, (e-)facturatie, salaris, urenregistratie, declaratie, HRM & practicemanagement.

Visma Accountancy Cloud

Bent u op zoek naar slimme software waarmee u de processen van uw kantoor volledig automatiseert en wilt u slimmer samenwerken met uw cliënten? Dan is Visma Accountancy Cloud uw oplossing!

Visma Advisor

Altijd actueel overzicht van uw cliënten en inzicht in de workload op kantoor, uw resources en de planning? Visma Advisor is dé practicemanagement tool die het hart vormt van de bedrijfsvoering en helpt om meer grip te krijgen op uw interne kantoor beheer, inclusief urenregistratie en -declaratie.

Visma eAccounting

Visma eAccounting is een slimme cloudoplossing waarmee u makkelijk online kunt samenwerken met uw cliënten voor een zeer aantrekkelijke prijs. In onderstaande slideshow leest u meer over de mogelijkheden!
 • Visma Accountancy Cloud
 • Speciaal voor accountants: Visma Advisor
 • Visma eAccounting
 • Ruim 30.000 gebruikers!
 • Visma Accountancy Cloud
 • Speciaal voor accountants: Visma Advisor
 • Visma eAccounting
 • Ruim 30.000 gebruikers!
 • Visma Accountancy Cloud

  Visma Accountancy Cloud is de nieuwe generatie accountancysoftware van Visma. Hiermee biedt Visma accountantskantoren en hun cliënten een volledige suite van innovatieve online tools. Daardoor kunnen kantoren niet alleen efficiënter, volledig geautomatiseerd en workflowgestuurd werken, maar ook op een nieuwe, eigentijdse manier samenwerken met cliënten.

  Unieke oplossing voor practicemanagement

  Visma Accountancy Cloud bevat ook een unieke oplossing voor practicemanagement, speciaal ontwikkeld voor de moderne accountancypraktijk. Voor cliënten van kantoren faciliteren wij diverse nieuwe services en boekhouden in de cloud met Visma eAccounting. Deze online software kan het kantoor vanuit de eigen accountancyomgeving voor cliënten aanschakelen. Met het eenvoudig ter beschikking stellen van diverse online selfservices zoals dashboards en rapportages wordt het servicemanagement voor cliënten geoptimaliseerd.

 • Speciaal voor accountants: Visma Advisor

  Wilt u altijd een actueel overzicht hebben van uw cliënten en inzicht in de workload op kantoor, uw resources en de planning? Visma Advisor is de practicemanagementtool die het hart vormt van de bedrijfsvoering en helpt om meer grip te krijgen op uw interne kantoor beheer, inclusief urenregistratie en -declaratie.

  Visma Advisor:

  • biedt volledige grip op alle taken, geen losse lijstjes en documenten meer maar één geïntegreerd systeem
  • stelt het kantoor in staat om de voortgang en workflow te bewaken, zodat tijd en middelen zo efficiënt mogelijk worden ingezet
  • biedt een eenvoudige manier om taken te delegeren en bewaakt deadlines
  • documenten worden op centraal opgeslagen en zijn altijd beschikbaar
  • volledige urenregistratie en declaratie op basis van diverse businessmodellen
    
  Meer informatie over Visma Advisor
 • Visma eAccounting

  Met de slimme cloudoplossing Visma eAccounting kunt u makkelijk en efficiënt online samenwerken met uw cliënten. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs! Via Visma Advisor schakelt u cliënten moeiteloos binnen 1 minuut aan op Visma eAccounting. Is uw cliënt naast een boekhoudoplossing toe aan andere services? Dan schakelt u deze op elk gewenst moment aan.

  Visma eAccounting selfservicetools

  Met de Visma eAccounting selfservicetools biedt u uw diensten aan waarmee uw cliënten met minimale inspanning hun deel van de administratie kunnen voeren, aanleveren of goedkeuren. Op de website van Visma leest u er alles over.

 • Ruim 30.000 gebruikers!

  Al meer dan 30.000 bedrijven in Nederland en ruim 600.000 internationaal werken met onze software. Bekende accountantskantoren in het klantenbestand van Visma Software zijn onder andere: Jong & Laan, EY, Alfa Accountants, ABAB Accountants, Flynth, Countus, Accon AVM, Mazars, WEA.

  Meer informatie

  Meer weten over Visma-software voor accountants? Bel 020-355 2999 of mail naar verkoop@visma.com.

Wilt u Visma eAccounting gratis uitproberen?

Nieuwsgierig naar de veelzijdige oplossingen die Visma Software u kan bieden? Bezoek de website van Visma Software of neem contact op.

Davilex Accountants- en Administratiekantoorregeling

Bent u accountant of heeft u een administratiekantoor, dan kunt u ook gebruikmaken van onze speciale Davilex Accountants- en Administratiekantoorregeling. Deze regeling voorziet onder meer in aantrekkelijke kortingen op Davilex software én gratis naamsvermelding op onze website. Daarnaast verleent Davilex u kosteloos het gebruiksrecht op het programma Davilex Accountant.

Davilex Accountant

Davilex Account biedt naast zeer uitgebreide boekhoudfunctionaliteit ook specifieke mogelijkheden die de uitwisseling van gegevens tussen u en uw cliënten uiterst eenvoudig maken. Zo kent het programma een geautomatiseerde e-mailfunctie en kunnen administraties van uw cliënten in de correctiemodus ingelezen worden. Daarnaast biedt het programma de mogelijkheid om opmerkingen te plaatsen bij boekstukken en heeft u de beschikking over een digitaal notitieblok. Davilex Accountant is standaard uitgerust met krachtige analysetools, waarmee u diepgaand inzicht krijg in de administratie en snel diverse controles kunt uitvoeren, zoals aansluiting van boekstuk- en factuurnummers, relaties tussen grootboekrekeningen, dagboeken en mutaties.

De voordelen van onze accountantsregeling

 • 1 tot maximaal 5 modules van Davilex Accountant t.w.v. € 1.299 voor € 0,-
 • 25% inkoopmarge bij aanschaf voor wederverkoop
 • 50% inkoopmarge bij aanschaf voor eigen gebruik van de overige modules
 • gratis vermelding op davilex.nl
 • Actieve marketingcampagnes door Davilex

De enige verplichting die hier tegenover staat is de afname van een Support en Onderhoudsovereenkomst Zilver voor Davilex Accountant. Hiervoor betaalt u € 263,- excl. BTW per jaar voor de eerste module en € 102,- voor iedere extra module Davilex Accountant.

Davilex Accountant uitproberen

Zelf ervaren hoe makkelijk Davilex Accountant is? Neem contact met ons op voor het aanvragen van een demoversie!

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer weten over de Davilex Accountants- en Administratiekantoorregeling of wilt u zich aanmelden? Neem contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

030 - 6391 555

info@davilex.nl

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555 of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090