sponsoring

davilex triatlonteam

Voor sport en welzijn in Nederland is het bedrijfsleven een belangrijke partner. Met de steun van het bedrijfsleven krijgen talenten de mogelijkheid om zich te ontplooien, te ontwikkelen, maar ook om hun ambities te laten verwezenlijken. Stichting Bevordering Duursport Nederland (SBDN) heeft een sterke visie op talentonwikkeling en is net zoals Davilex voortdurend bezig met toekomstige ontwikkelingen die het prestatie- en kwaliteitsniveau ten goede komen. Davilex herkent zich in de ambities van Stichting Bevordering Duursport Nederland om atleten te ondersteunen bij de stap van ‘talent’ naar ‘topper op het hoogste niveau’. Hieraan wordt invulling gegeven door de ondersteuning van het Davilex Triatlonteam van jonge atleten bij de ontwikkeling naar de nationale top op de Olympische afstand en de ondersteuning van jonge senioren bij de ontwikkeling naar de top op de lange afstand.

20-09-2016

Eredivisie overwinning voor het Davilex Triatlon Team

Met de team relay werd zondag 11 september het vijfde seizoen van de Lotto Eredivisie afgesloten. Met deze wedstrijd in estafettevorm, waarbij de vier teamleden allen afzonderlijk 380 meter zwommen, 7 kilometer fietsen en 2 kilometer door het centrum van Almere liepen, werd de jaarlijkse teamcompetitie op spectaculaire wijze afgesloten.

30-08-2016

Niek Heldoorn junioren kampioen NK sprint

Na een mooi resultaat bij zowel de senioren als de titel bij de junioren in 2015, moest junior Niek (17 jaar) goed zijn best doen om deze resultaten te verbeteren. Zeker gezien het wat tegenvallende voorjaar en wat kleine blessures.
Maar na het behalen van zijn VWO diploma en nadat hij intrek had genomen in het NTC trainingscentrum van de triatlon bond in Sittard ging alles weer de goede kant op.

 

28-06-2016

Rob Kwaaitaal opnieuw Nederlands kampioen Sprint bij de Masters

Zaterdag 25 juni won Rob Kwaaitaal alweer voor de derde keer de Nationale titel op het NK Sprint voor Masters bij de Zeewonde Endurance Triatlon. Met een voorsprong van nagenoeg een minuut op de nummers 2 en 3 versloeg Rob Kwaaitaal Dennis Looze en Cees Colijn. Looze was nog wel als snelste uit het water maar Kwaaitaal pakte op de fiets de kop over en dook met een tiental seconden voorsprong de wissel in om daarna verder uit te lopen.

Niek Heldoorn behaalde in dezelfde wedstrijd de eerste plaats overall op de 1/8 triatlon!