Directe bankkoppeling aanvragen

Met de directe bankkoppeling behoort het handmatig ophalen en importeren van bankafschriften tot het verleden. Voortaan kunt u met één druk op de knop uw bankafschrift ophalen en verwerken. Makkelijk, snel en efficiënt!

U kunt de directe bankkoppeling aanvragen als u een zakelijke bankrekening heeft bij één van onderstaande banken:

Directe bankkoppeling ABN AMRO bankDirecte bankkoppeling ING BankDirecte bankkoppeling Rabobank

Aanvragen is eenvoudig:

Let op: om technische redenen kunt u de directe bankkoppeling niet direct aanvragen na registratie van versie 9.8.0/9.8.1. U kunt de koppeling aanvragen een dag na registratie van software. Wordt de koppeling eerder aangevraagd, dan volgt de melding 'Ongeldig serienummer'.
  1. Klik op het logo van uw bank. U wordt naar de internetbankieromgeving van uw bank geleid.
  2. Volg de aanvraagprocedure van uw bank.
  3. Bij uw aanvraag wordt om een aanmeldcode gevraagd. Deze code vindt u in uw Davilex-software.
    Ga hiervoor naar het tabblad Internetbankieren en klik in de groep Instellingen op Aanmelden voor directe bankkoppeling.
  4. Tevens wordt u gevraagd om de leverancier van uw softwarepakket te selecteren. Kies hier Visma Software.
  5. Na voltooiing van uw aanvraag ontvangt u binnen vijf werkdagen via e-mail een activatiecode. Deze activatiecode heeft u nodig om de directe bankkoppeling in uw Davilex-software te activeren.
  6. Om de directe bankkoppeling te activeren in uw Davilex-software opent u opnieuw het venster Aanmelden voor directe bankkoppeling (tabblad Internetbankieren > Instellingen).
  7. Voer de activatiecode in en klik op OK.

De directe bankkoppeling is nu actief en u kunt direct bankafschriften ophalen bij uw bank. Klik hiervoor in de werkbalk op Importeren en selecteer Bankafschriften ophalen via directe bankkoppeling.

Let op: aan het gebruik van de directe bankkoppeling zijn kosten verbonden. Deze bedragen € 1,- per bankrekening per maand. Daarnaast worden aansluitkosten ad € 12,50 per aanvraag in rekening gebracht. Worden binnen een maand meerdere bankkoppelingen aangevraagd, dan worden aansluitkosten eenmalig berekend. Facturatie gaat in op de 1ste van de maand waarin de bankkoppeling aangevraagd wordt.

Vragen?

Vragen?

Heeft u een vraag over de directe bankkoppeling? Neem contact met ons op, we beantwoorden uw vragen graag.

030 - 6391 555

06 5513 22 23

info@davilex.nl

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555, optie 1, stuur een bericht via WhatsApp (06-55 132 223) of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090