Boekhoudsoftware Davilex bestellen

Fijn dat u kiest voor de boekhoudsoftware van Davilex! Vul onderstaand uw gegevens in, geef in het berichtveld aan welke software u wilt bestellen (Davilex ZZP, Basic, Plus of Pro) en verstuur uw aanvraag. U ontvangt van ons een offerte op maat. Na uw akkoord zullen wij uw abonnement activeren.

Gratis klassikale training bij abonnement Davilex Basic, Davilex Plus en Davilex Pro!

Neemt u een abonnement op de software, dan krijgt u tijdelijk een klassikale training naar keuze cadeau! U keuze en de gewenste trainingsdatum kunt u in het berichtveld opgeven. Klik hier voor een overzicht van onze trainingen en de beschikbare trainingsdata.

Tweede training gratis voor Davilex-gebruikers!

Tijdens de Zinderende Zomerweken ontvangt u bij inschrijving voor een klassikale training een tweede training naar keuze gratis! U kunt onderstaand de trainingen en de gewenste trainingsdata opgeven en wij regelen de inschrijving voor u. 

Uw gegevens

* Verplicht veld
Vragen & ondersteuning

Vragen & ondersteuning

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het aanvragen een abonnement? Neem gerust contact met ons op, we zijn u graag van dienst. U kunt ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bereiken.

030 - 6391 555, optie 1

06 5513 22 23

info@davilex.nl

Vragen of advies?

Neem contact op

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw juiste oplossing. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel 030-6391 555, optie 1, stuur een bericht via WhatsApp (06-55 132 223) of maak gebruik van het contactformulier.

* Verplicht veld

Davilex is onderdeel van de Visma Groep
KVK Nummer: 30185090